Ο Δήμος Σωτήρας επισφράγισε τη συνεργασία του με τον ΘΟΚ

10:42 28/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη συνεργασία του με τον ΘΟΚ επισφράγισε και επίσημα ο Δήμος Σωτήρας, αφού λίγο πριν την έναρξη παράστασης που έγινε την περασμένη Τετάρτη, παρουσιάστηκε η πινακίδα που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Σωτήρας και στην οποία αναγράφονται τα λογότυπα του Δήμου Σωτήρας και του ΘΟΚ.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι την πινακίδα αποκάλυψαν ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας με

το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ Λουκάς Πραστίτης.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σωτήρας «με τη συμβολική αυτή χειρονομία ο Δήμος δηλώνει την ιδιαίτερη χαρά αλλά και περηφάνια του για την στενή συνεργασία του Δήμος Σωτήρας με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Η σχέση αυτή θα προσφέρει το απαραίτητο υψηλό επίπεδο πολιτισμού, όχι μόνο στους Δημότες της Σωτήρας αλλά και στους κατοίκους της επαρχίας Αμμοχώστου» ανέφερε.

Από πλευράς του ο Λουκάς Πραστίτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο ΘΟΚ βρήκε ένα άξιο συνεργάτη στον Δήμο Σωτήρας και πως όπου υπάρχει θέατρο, υπάρχει και πολιτισμός».

Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση «το Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας έχει μετατραπεί σε Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού φέτος, όταν ξεκίνησε η συνεργασία, έχουν ανέβει σημαντικές θεατρικές παραστάσεις οι οποίες δόθηκαν στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ 2013».

Ολόκληρο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο ΘΟΚ θα φιλοξενήσει σχεδόν όλα τα σχολεία της επαρχίας Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα