Ο Σταμάτης Γαρδέλης στο Πρωινό mou!Τραγουδάει «Come with me για να την βρεις» 30 χρόνια μετά!

14:39 21/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι μνήμες που είχαν “σημαδέψει” τον ηθοποιό.

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στη σημερινή εκπομπή ήταν ένας ηθοποιός – είδωλο τη δεκαετία του ’80, ο Σταμάτης Γαρδέλης. Οι δύο παρουσιαστές συνομίλησαν αρκετή ώρα με τον ηθοποιό, ενώ στο τέλος είπε και μερικά τραγούδια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση που έδωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης σε ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, βασιζόμενος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Ο ηθοποιός είχε πει ότι δεν μπορούσε να βλέπει φιλί στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο ίδιος

εξήγησε στο Πρωινό mou: “Πηγαίναμε και βλέπαμε τουρκικά έργα. Πάντα υπήρχαν κάτι βιασμοί σε κάτι αχυρώνες. Ναι, δεν μπορούσα να το δω. Δεν μπορούσα να δω φιλί, το ‘βλεπα σαν βιασμό”!

Ο ηθοποιός σημείωσε επίσης, ότι η παρουσία των τουρκικών σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση δεν τον ενοχλεί. “Η βία δεν μ’ αρέσει!”, τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Ο ηθοποιός μετά τη συνέντευξη τραγούδησε. Μεταξύ άλλων είπε και το «Come with me για να την βρεις» το οποίο είχε πρωτοτραγουδήσει στην ελληνική ταινία «Έλα να αγαπηθούμε darling» το 1983 με τους Στάθη Ψάλτη, Καίτη Φίνου, Παύλο Ευαγγελόπουλο κ.α.

Δείτε το βίντεo

Keywords
Αναζητήσεις
σταματης γαρδελης καρκινος, come with me για να τη βρεις πρωινο
Τυχαία Θέματα