Νέος εξοπλισμός στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας

18:07 27/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ιατρικό εξοπλισμό για ενίσχυση του Εθνικού Προγράμματος Ελέγχου Βαρηκοΐας Νεογνών παρέλαβε ο Υπουργός Υγείας Σταύρος Μαλά σε σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας είπε ότι το κράτος έχει αναβαθμίσει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική τόσο σε επίπεδο επεμβατικής ιατρικής όσο και σε επίπεδο προληπτικής ιατρικής.

Ο κ. Μαλάς, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, είπε πως η Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική

στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας «διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υποδομές, οι οποίες συγκρίνονται ευνοϊκά με αντίστοιχες κλινικές  χωρών της ΕΕ».

Σημείωσε και το γεγονός «πως τον τελευταίο καιρό γίνονται στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική επεμβάσεις με μετάκληση ειδικών από το εξωτερικό, οι οποίες εξυπηρετούν πάρα πολύ κόσμο και εξοικονομούν στο κράτος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Καταλήγοντας ευχαρίστησε την Ελληνική Τράπεζα για τη δωρεά του εξοπλισμού, λέγοντας πως έχει σταθεί διαχρονικά αρωγός του Υπουργείου Υγείας στις προσπάθειες που καταβάλλει για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας.

Από  την  πλευρά  του  ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Μάκης Κεραυνός είπε ότι η Ελληνική Τράπεζα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα είναι επικεντρωμένη στην κοινωνική της ευθύνη και θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα