Πως να φτιάξουμε παρεό με τα χεράκια μας

Απαραίτητο αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας στις παραλίες είναι τα παρεό. Το δια χειρός προτείνει πως να αποκτήσετε καινούργιο παρεό οικονομικά ή και δωρεάν.Με το απαραίτητο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στις διακοπές, στις παραλίες, αλλά και στην πόλη, ανάλογα με το πως το φοράς, το παρεό, ασχολείται σήμερα το δια χειρός.
Πρόκειται για ένα κομμάτι ύφασμα, ουσιαστικά πετσέτα παραλίας, αλλά έχει γίνει ένδυμα και κάθε καλοκαίρι ανακαλύπτουμε και καινούργιους τρόπους για να το φοράμε.
Το παρεό είναι

η κάνγκα η βραζιλιάνικη πετσέτα παραλίας και η σαρόνγκ, η  «τυλιχτή φούστα», στη γλώσσα της Ταϊτής, που φοριέται από άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.
Τα σχέδια πολλά, τα χρώματα πολλά και τα υφάσματα επίσης πολλά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε παρεό.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά έτοιμων παρεό αλλά στο δια χειρός ως γνωστόν φτιάχνουμε δικά μας μοναδικά πράγματα.
Μπορείτε λοιπόν να κάνετε ένα κολάζ από υφάσματα που θα κόψετε σε κομμάτια από παλαιότερα παρεό , t-shirt, μαντήλια και άλλα ρούχα.
Ενώστε τα και διακοσμήστε με χάντρες ή κουμπιά. Στις δύο άκρες από όπου συνήθως δένουμε τα παρεό μπορείτε να περάσετε και δύο λωρίδες από ύφασμα ώστε να φτιάξετε τιράντες και να το φοράτε, να το τυλίγετε και στη μέση να φοράτε μία ζώνη. Γίνετε ένα ωραίο φόρεμα.
Μπορείτε ακόμη να πάρετε μαντήλια σε διάφορα χρώματα και σχέδια και να τα ράψετε πάνω σε ένα μονόχρωμο μεγάλο παρεό, το οποίο εάν το διπλώσετε ώστε να μη φεγγίζει, μπορείτε να το φορέσετε και για μπλούζα στις καλοκαιρινές βραδινές σας εμφανίσεις.
Επίσης από παλιά πολύχρωμα παρεό που έχουν φθαρεί μπορείτε να δημιουργήσετε αξεσουάρ. Κόβοντας λωρίδες και περνώντας τες μέσα από μεγάλες χάντρες, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά κολιέ, ζώνες ή ακόμη και φουλάρια.
Αν μάλιστα ανοίξετε μία τρύπα στη μέση μπορείτε να μετατρέψετε το παρεό σε μπλούζα πόντζο, ή εάν ράψετε τις δύο άκρες σε σχήμα μανικιού μπορείτε να το φορέσετε ως ζακέτα που θα διακοσμήσετε με κουμπιά που θα κλείνουν μπροστά τα δροσερά βράδια.

Keywords
Αναζητήσεις
υφασμα για παρεο, πως ραβω παρεο
Τυχαία Θέματα