Νέοι πιο φωτεινοί προβολείς από την Epson

17:02 9/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

H Epson παρουσιάζει τον πρώτο της προβολέα 10,000 lumens, κατάλληλο για μεγάλους χώρους. Αποτελεί μέρος μιας σειράς επτά προϊόντων, τα οποία προσφέρουν μέγιστη φωτεινότητα και προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Η σειρά παρέχει δυνατότητα επιλογής φωτεινότητας από 7,000 lumens και πάνω, αναλύσεων από XGA έως WUXGA και ένα αναβαθμισμένο σύνολο δυνατοτήτων.

Στη σειρά περιλαμβάνονται τόσο μαύρα όσο και λευκά μοντέλα. Τα λευκά μοντέλα είναι σχεδιασμένα για εγκατάσταση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, αμφιθέατρα, μουσεία, συνεδριακές

ή εκθεσιακές αίθουσες. Τα μαύρα μοντέλα είναι κατάλληλα για την απαιτητική αγορά ενοικιαζόμενων μονάδων, για χρήση σε e-cinema, συναυλιακούς χώρους ή από εταιρείες που διοργανώνουν συνέδρια και χρειάζεται να νοικιάσουν εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Ολοι οι προβολείς είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστοι, χάρη στη συμβατότητά τους με όλους τους υπάρχοντες προαιρετικούς φακούς της Epson, ενώ η γωνία εγκατάστασης έως και ±100 μοιρών χαρίζει ευελιξία στην τοποθέτηση. Οι δυνατότητες διασύνδεσης μέσω WiFi και με iPhone, iPad και iPod Touch, χάρη στην εφαρμογή iOS της Epson, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο εύρος μετατόπισης φακού -τόσο καθέτως όσο και οριζοντίως- επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα