Νεοφύτου: Το επιτελείο Μαλά απαξιώνει ανθρώπους με διεθνές κύρος

17:56 26/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

“Το επιτελείο του κ. Σταύρου Μαλά επανέρχεται δια του κ. Νίκου Κατσουρίδη για να απαξιώσει ανθρώπους με διεθνές κύρος και αναγνώριση, ανθρώπους που τιμήθηκαν με το Βραβείο Νόμπελ και τίμησαν την Κύπρο παγκοσμίως”, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σχολιάζοντας δηλώσεις του Νίκου Κατσουρίδη από το επιτελείο του κ. Μαλά, αναφέρει ότι “δεν έδωσαν καμιά απάντηση στις χθεσινές παρατηρήσεις μας ότι: 1. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και

το ΑΚΕΛ δέχτηκαν την αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης από τα 63 έτη στα 65 και την μετέπειτα διασύνδεση του με το προσδόκιμο ζωής (σημείο 3.1 του μνημονίου). 2. Δεσμεύτηκαν να ελευθερώσουν την αγορά του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος (σημείο 5.6 του μνημονίου) και ότι, 3. Το εκλογικό επιτελείο του Σταύρου Μαλά εκτός του ότι δεν μελέτησε τα συμφωνηθέντα από τον Πρόεδρο Χριστόφια, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως η αγορά των τηλεπικοινωνιών έχει ελευθεροποιηθεί εδώ και 8 περίπου χρόνια”.

“Αντί, λοιπόν, το επιτελείο του κ. Μαλά να απαντήσει στις τεκμηριωμένες παρατηρήσεις μας και στα πραγματικά δεδομένα, καταφεύγει στην εύκολη απαξίωση των μεγάλων ανθρώπων του τόπου μας, επιβεβαιώνοντας πως η πολιτική μικρότητα είναι αδίστακτη ακόμα και απέναντι σε ανθρώπους και τίμησαν την Κύπρο ανά το παγκόσμιο, όπως ο δρ Χριστόφορος Πισσαρίδης”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα