Νέα στοιχεία για το τριπλό φονικό στην Πάφο

16:06 20/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Για άλλες δύο μέρες ανανέωσε το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου το διάταγμα κράτησης της μητέρας και της θείας του βασικού υπόπτου, του 29χρονου κομμωτή από την Πάφο, που φέρεται να εμπλέκεται στη στυγερή δολοφονία της 24χρονης εγκύου Μολδαβής Γιούλα Οπόροκ και της τρίχρονης κόρης της.

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία άφησε ελεύθερη την 16χρονη Ελληνοπόντια, η οποία εργαζόταν στο κομμωτήριο του 29χρονου και η οποία αναμένεται να κλητευθεί αργότερα ως μάρτυρας κατηγορίας. Ο εξεταστής της υπόθεσης, βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου

Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τα δύο σακάκια και το τσαντάκι του 29χρονου, τα οποία απέσπασε από το κομμωτήριο ενώ ήταν κλειστό και φρουρείτο από αστυνομικό, η 16χρονη Ελληνοπόντια μετά από παρότρυνση της μητέρας του 29χρονου κομμωτή.

Ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου εκτιμούν ότι μέσα στο τσαντάκι βρισκόταν ένα από τα δύο κινητά του υπόπτου το οποίο αναζητεί η Αστυνομία. Η Αστυνομία σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, μετέφερε χθες στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, το διπλοκάμπινο όχημα του πατέρα του κομμωτή, το οποίο εξετάστηκε από άνδρες της εγκληματολογικής υπηρεσίας. Μέσα στο όχημα εντοπίσθηκαν κηλίδες αίματος και ήδη έχει σταλεί δείγμα από τις κηλίδες για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι ύποπτοι υποστηρίζουν ότι το αίμα που ανεβρέθηκε είναι ζωικό. Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει εξακριβωθεί ότι ο 29χρονος κομμωτής είναι ο πατέρας του εμβρύου που κυοφορούσε η νεαρή Μολδαβή. Για τα αποτελέσματα έχει ενημερωθεί τόσο ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Πάφου όσο και άλλοι αξιωματούχοι της δύναμης.

Η Αστυνομία αναμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA προκειμένου να πιστοποιηθεί εάν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν πάνω σε ρούχα του 29χρονου ανήκουν στην 24χρονη Μολδαβή. Η Αστυνομία κατέχει επίσης και άλλες μαρτυρίες, καθώς και πληροφορίες βάσει των οποίων ο 29χρονος ήταν εθισμένος στον ηλεκτρονικό τζόγο και το πάθος του αυτό τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο και μάλιστα συχνά δανειζόταν χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα