Νέα κινητοποίηση αποφάσισαν συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις

13:30 28/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Νέα κινητοποίηση κατά τις προσεχείς μέρες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, με αφορμή την επίσκεψη της Τρόικας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΟ, η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας ενεργοποίησης «για οργανωμένη αντίδραση και αντίσταση της κοινωνίας στα μέτρα λιτότητας και στο ξήλωμα του κοινωνικού κράτους».

Αναφέρεται ακόμη ότι η προσπάθεια αποτελεί συνέχεια της μεγάλης κοινωνικής

κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2013, κάτω από το σύνθημα «Η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί».

Εξάλλου, προστίθεται ότι στην τελευταία συνάντηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, τρεις νέες οργανώσεις, η Ένωση Συντακτών Κύπρου, η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων και η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, ένωσαν τις δυνάμεις τους και την φωνή τους με τους υπόλοιπους οργανωμένους φορείς.

Αναμένεται ότι στις προσεχείς μέρες και άλλες οργανώσεις θα αποφασίσουν να συμμετέχουν, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Λεπτομέρειες για τη κινητοποίηση θα γνωστοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014, σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Οι Οργανώσεις που συμμετέχουν είναι οι ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΠΟΕΔ, ΠΟΑΣ, ΠΟΦΕΝ, ΠΟΒΕΚ, ΕΚΥΣΥ, ΠΟΠΟ, Κίνημα κατά των Ιδιωτικοποιήσεων, Κίνηση Πολιτισμού, Κίνημα κατά Εκποιήσεων, ΕΚΑ, Νέα Αγροτική, Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, ΠΣΕΜ, ΤΕΠΑΚ, ΕΣΚ, ΠΟΠ, Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα