Ν. Κάρτσωνα: Έχω καταπιέσει τον εαυτό μου με πολλές δίαιτες

20:07 2/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για τις αυστηρές δίαιτες που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά και τον αγαπημένο της γιο, Φίλιππο, μίλησε στο «Μες στην καλή χαρά» και τη Ναταλία Γερμανού η Νίκη Κάρτσωνα.

«Έχω κάνει πολλές δίαιτες στη ζωή μου και έχω καταπιέσει τον εαυτό μου. Η δίαιτα είναι όπως τα μαλλιά. Τα κόβεις και μακραίνουν… Έτσι πρέπει να σκέφτονται πια οι γυναίκες. Πήραμε 5 κιλά; Δεν έγινε τίποτα… Θα τα χάσουμε. Είμαι της άποψης ότι αν θέλουμε να κάνουμε δίαιτα καλύτερα να πούμε ότι θα κάνουμε υγιεινή διατροφή για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε

και στην περίοδο που πήρε μέσα σε ένα μήνα 15 ολόκληρα κιλά. «Είχα φρικάρει όταν πήρα αυτά τα κιλά. Σε ένα μήνα μέσα τα είχα πάρει», είπε η Νίκη.

Όσο για τον αγαπημένο της γιο, είπε: «Είμαι αυστηρή, αλλά γίνομαι και παιδί. Παίζω μαζί του, κυλιέμαι στα πατώματα», ενώ παραδέχθηκε πως ο μικρός έχει αδυναμία στον μπαμπά του. «Ο Φίλιππος είναι “κολλημένος” με τον πατέρα του. Τώρα αρχίζει και έχει και στην μαμά μια αδυναμία. Είναι μεγάλη μαλαγάνα ο γιος μου…».

Keywords
Τυχαία Θέματα