Μήνυμα επιστροφής στην Κερύνεια έστειλε ο νέος δήμαρχος Γ. Καριόλου

22:06 18/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Μήνυμα επιστροφής στην κατεχόμενη πόλη έστειλε ο νέος Δήμαρχος Κερύνειας, Γλαύκος Καριόλου, λέγοντας πως οι δημότες της πόλης του «είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά, ούτως ώστε να επιστρέψουν πίσω στους τόπους τους».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Καριόλου συνεχάρη τους Κερυνειώτες, καθώς, όπως είπε, αποφάσισαν μετά από πάρα πολλά χρόνια να υψώσουν την φωνή τους πάνω από κόμματα και καταστάσεις «οι οποίες δεν συνάδουν με τους πόθους και τις επιδιώξεις τους».

Συμπλήρωσε ότι οι Κερυνειώτες

δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και πρόσθεσε ότι επιθυμούν να επιστρέψουν πίσω στην Κερύνεια. Επομένως, είπε, “το μήνυμα θα πρέπει να εμπεδωθεί από τους πολιτικούς, οι οποίοι θα πρέπει να προσανατολίσουν τα σχέδια τους προς αυτήν την κατεύθυνση» και «να χαράξουν ανάλογα τις πορείες τους».

Ευχαρίστησε ακόμη τους Κερυνειώτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και όλους όσοι βοήθησαν για την ανατροπή, κατά την έκφρασή του, ενώ κάλεσε, τέλος, όλους τους δημότες του κατεχόμενου Δήμου να βοηθήσουν στην επιτέλεση του βαρύτατου έργου που αναλαμβάνει, το οποίο, όπως είπε, ξεκινά από αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα