Με προτάσεις ο Νικολαΐδης για εκτόνωση της κρίσης με τους Ελεγκτές

10:51 17/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Προτάσεις για την εκτόνωση της κρίσης με τους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, εφόσον υπάρξει νέο αδιέξοδο, είναι έτοιμος να καταθέσει ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Νίκος Νικολαΐδης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του βουλευτή, οι συνθήκες στον τόπο είναι κρίσιμες και τυχόν πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, θα έχει πραγματικά πολύ ζημιογόνες συνέπειες, ταλαιπωρώντας χιλιάδες επιβάτες και

πλήττοντας την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης.

Ο κ. Νικολαΐδης αναφέρει ότι εύχεται να τελεσφορήσει η προσπάθεια του Υπουργού Συγκοινωνιών και Εργων για επίλυση της διαφοράς, ενώ καλεί τους Ελεγκτές να συμβάλουν προς την κατεύθυνση αυτή.

Προσθέτει ότι «σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή του Ιδρύματος Ασφαλείας Πτήσεων Κύπρου και ΝΑ Ευρώπης, κυρίους Μάκη Κωνσταντινίδη και Χρίστο Πέτρου, επεξεργαστήκαμε προτάσεις και ιδέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εκτόνωση της κρίσης».

Συμπληρώνει επίσης ότι είναι έτοιμος να καταθέσει αυτές τις προτάσεις εφόσον υπάρξει νέο αδιέξοδο, κάτι που, όπως αναφέρει, το απεύχεται.

Τέλος, λέει ότι ο τόπος μας μπορεί να αντέξει νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στον τομέα των αερομεταφορών και ζητά να επικρατήσει πνεύμα σύνεσης και υπευθυνότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα