Με εντατικούς ρυθμούς, διερευνά η αστυνομία Πάφου την εξαφάνιση της Λοχίας της ΕΦ

16:25 9/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Όλα τα ενδεχόμενα διερευνά η αστυνομία για τον εντοπισμό της 40χρονης μόνιμης λοχίας της Εθνικής Φρουράς από την Πάφο Μύριας Παπασωκράτους η οποία απουσιάζει από το σπίτι της από την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή.

Ο κ Τσαπής ανέφερε πως « τα αίτια και τα κίνητρα της ελλείπουσας, διερευνώνται από την αστυνομία».

Την απουσία της 40χρονης από το σπίτι, κατήγγειλε στην αστυνομία την Τρίτη ο αδερφός της. Από την πρώτη στιγμή είπε, η αστυνομία « άρχισε να διερευνά την καταγγελία και

οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς».

Καθημερινά, είπε ο κ Τσαπής, καταφθάνουν στην αστυνομία πληροφορίες σχετικά με την ελλείπουσα, οι οποίες αξιολογούνται και διερευνώνται, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ο κ. Τσαπής ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως οι έρευνες της αστυνομίας διενεργούνται τόσο στην Πάφο όσο και εκτός Πάφου και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα της εξαφάνισης της.

Η Μύρια Παπασωκράτους, μητέρα τριών ενήλικων παιδιών, σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν οι οικείοι της ελλείπουσας στην Αστυνομία, είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μελαχρινή και διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας BMW χρυσού χρώματος .

Η αστυνομία, είπε ο κ Τσαπής, απευθύνει έκκληση στους πολίτες, όπως σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της ελλείπουσας να επικοινωνήσουν με την Γραμμή του Πολίτη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας στο 1460 ή με το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ή με οποιοδήποτε αστυνομικό σταθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα