Μάνος Γαβράς: ”Έχει συμβεί να απέχω από το σεξ για μήνες”

18:02 22/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Μάνος Γαβράς, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική, έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας «The Butler», στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν, μεταξύ άλλων, η Nicole Kidman και η Oprah Winfrey και σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» αποκάλυψε σχετικά με αυτό: «Με τον συνέταιρό μου, Αντώνη Χατζηαντωνά, έχουμε κάνει μια εταιρεία παραγωγής ταινιών στο Λος Άντζελες. Φέραμε ένα μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης της ταινίας κι έτσι συμμετέχουμε ως executive και associate producer. Είμαστε πολύ περήφανοι. Δεν το περιμέναμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα ονόματά μας υπάρχουν σε μια τέτοια παραγωγή. Ξεκινάμε σε δύο εβδομάδες και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ήταν δύσκολο. Πήρε χρόνο. Δουλέψαμε σκληρά».

Παρά το γεγονός ότι μένει μόνιμα στην Αμερική, ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθεί τις εξελίξεις στη χώρα μας. «Παρακολουθώ καθημερινά ειδήσεις και ξέρω τι γίνεται. Η ζωή μου είναι εδώ. Οι φίλοι μου, οι γονείς μου, τα αδέρφια μου μένουν στην Ελλάδα, οπότε, ό,τι γίνεται, αφορά και εμένα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα προσωπικά του, ο Μάνος αποκάλυψε πως δεν είναι ερωτευμένος. «Δεν είμαι… δεν είναι ο τρόπος της ζωής μου τέτοιος. Ταξιδεύω συνεχώς. Δεν προλαβαίνω να ηρεμήσω», εξήγησε, ενώ παραδέχθηκε πως για ένα διάστημα απείχε για μήνες από το σεξ: «Έχει συμβεί να απέχω για μήνες, όχι γιατί δεν ήθελα να έχω σεξουαλική ζωή. Είναι περίοδοι που μπορεί να είσαι τόσο απορροφημένος από άλλα θέματα, που αυτό το κομμάτι να μην έχει προτεραιότητα στη ζωή σου».

Όσον αφορά στο αν θα έπαιζε σε μία ερωτική ταινία όπως αυτή του Zalman King, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Μάνος είπε: «Δε θα την έκανα. Μια ταινία τέτοιου είδους δε με αφορά. Δε θα ένιωθα άνετα να το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα