Μακελειό με εφτά νεκρούς στην Τουρκία

12:51 19/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Μακελειό με εφτά νεκρούς στην επαρχία Καρς της ανατολικής Τουρκίας

Μακελειό με εφτά νεκρούς στην επαρχία Καρς της ανατολικής Τουρκίας προκάλεσε απολυμένος άντρας, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον 40 εργαζομένων συναδέλφων του στο Γραφείο Στατιστικής της Τουρκίας, σκοτώνοντας έξι από αυτούς. Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Ο 33χρονος δράσης Βεϊσί Ερέν από το Ντιγιάρμπακιρ της ανατολικής Τουρκίας, ο οποίος εργαζόταν εκεί ως ψυχολόγος για ένα χρόνο και απολύθηκε έπειτα από έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του, έφτασε στο χώρο του εγκλήματος με καλασνίκοφ στις 8.30 το πρωί και πήρε

ομήρους σαράντα εργαζομένους, ανάμεσά τους και το διευθυντή του ιδρύματος. Τελικά, άρχισε να πυροβολεί εναντίον των 40 πρώην συναδέλφων του, σκοτώνοντας, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, έξι εργαζομένους. Με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε.

“Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, ούτε έχει σχέση με τρομοκρατία. Είναι ένας εργαζόμενος, ο οποίος είχε ψυχολογικά προβλήματα”, δήλωσε ο νομάρχης του Καρς Εγιούπ Τεπέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεκινήσει έρευνα εναντίον του 33χρονου δράστη ο οποίος εργαζόταν στο ίδρυμα για ένα χρόνο και ως αποτέλεσμα της έρευνας του επιβλήθηκε ποινή. Πριν από το μακελειό ο δράστης είχε διαπληκτιστεί με τον διευθυντή του ιδρύματος της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα