Λύσεις Τηλεπληροφορικής: Fleet Vision από τη Cyta

20:48 8/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Η Cyta συνεχίζει την προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών, αξιοποιώντας τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, με την εισαγωγή συστήματος Δορυφορικού Εντοπισμού & Τηλεματικής Διοίκησης Στόλου Οχημάτων, με την εμπορική επωνυμία Fleet Vision. Η υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΑΝΤΙS (Cyprus) Ltd και ενδιαφέρει επιχειρήσεις που διαχειρίζονται Στόλους Οχημάτων.

Η χρήση

του συστήματος Fleet Vision προσφέρει, για την κάθε επιχείρηση, τα πιο κάτω πλεονεκτήματα, με απόλυτη αξιοπιστία:

Σωστή δρομολόγηση της διανομής/εξυπηρέτησης πελατών με βάση πραγματικά δεδομένα: χρόνους κίνησης, γεωγραφικής κατανομής, αποστάσεις από την επιχείρηση, αποστάσεις μεταξύ σημείων ενδιαφέροντος, πραγματικά κόστη στόλου και κατανάλωσης, κ.α.Αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης του πελάτη.Αύξηση της παραγωγικότητας των οδηγών.Διασφάλιση της ασφάλειας του οδηγού, του φορτίου και του οχήματος και, κατ’ επέκταση, μείωση των ατυχημάτων.Διασφάλιση της ποιότητας του φορτίου, ελέγχοντας τις θερμοκρασίες (ευαίσθητα τρόφιμα) και τη διάρκεια διανομής.Αύξηση των πωλήσεων, ελέγχοντας την επισκεψιμότητα των πωλητών.Μείωση των λειτουργικών εξόδων (καύσιμα, φθορές, υπερωρίες, συντήρηση).

Το σύστημα Fleet Vision είναι προσβάσιμο μέσω του διαδικτύου και παρέχεται με μηνιαία συνδρομή (Software as a Service), χωρίς αρχικό κόστος αγοράς, συντήρησης και αναβάθμισης του λογισμικού. Εφαρμόζεται για παντός είδους κινούμενα και ακίνητα πάγια, που χρήζουν τηλεματικής διαχείρισης, όπως για παράδειγμα οχήματα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, μηχανήματα, γεννήτριες, ψυγεία κλπ. Με την προσθήκη/ενεργοποίηση προαιρετικών επεκτάσεων (π.χ. αισθητήρων, εξειδικευμένων υποσυστημάτων του λογισμικού, διασύνδεση με τρίτα πληροφοριακά συστήματα), μπορούν να καλυφθούν οι πλέον εξειδικευμένες ανάγκες διαχείρισης, ακόμα και των πιο απαιτητικών οργανισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/sol. Μπορούν επίσης, να απευθύνονται στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο ή/και στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Λύσεων Τηλεπληροφορικής, στον αριθμό 8000-HOST (8000-4678).

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα