Ληστεία και τραυματισμός 63χρονης για 100 ευρώ στη Λεμεσό

16:42 12/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κτυπώντας και τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο την 63χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό, άγνωστος άνδρας απέσπασε το πρωί χρηματικό ποσό 100 περίπου ευρώ.

Η ληστεία στο μικρό τουριστικό κατάστημα με τα δερμάτινα είδη σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί, όταν άγνωστος επιτέθηκε στην 63χρονη ιδιοκτήτρια με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, κτυπώντας την στο κεφάλι.

Ακολούθως, ο ληστής άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και εξαφανίστηκε, ενώ η 63χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η

γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι και υπέστη διάσειση, ενώ η αστυνομία άρχισε έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του ληστή, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ευρωπαϊκής καταγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην αστυνομία το θύμα, ο δράστης είχε επισκεφθεί χθες το κατάστημα, προφασιζόμενος ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει κάτι και ότι θα επέστρεφε.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, μια ακόμη 63χρονη έπεσε θύμα ληστείας, όταν δυο άγνωστοι άνδρες την πλησίασαν στην αυλή της οικίας της στη Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού της ζήτησαν χρήματα.

Η 63χρονη τους έδωσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ακολούθως οι δυο άγνωστοι άνδρες εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η παραπονούμενη στην Αστυνομία, οι δράστες είναι ύψους 1.85 περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μάλλινες προσωπίδες σκούρου χρώματος και φορούσαν μαύρα πλαστικά γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα