Ληστεία… αλά Σικάγο στο Πισσούρι (upd)

11:05 13/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση:17:15 :Δυο πρόσωπα καταζητούνται για τη ληστεία στο Πισσούρι

Εντάλματα σύλληψης εναντίον δυο ομογενών από τη Γεωργία, ηλικίας 34 και 23 ετών, εξέδωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ εναντίον ζεύγους Ρώσων, στο Πισσούρι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει σχετική μαρτυρία, βάσει της οποίας εκδόθηκαν τα

εντάλματα σύλληψης των δυο ομογενών από τη Γεωργία, οι οποίοι καταζητούνται.

Πρόσθεσε ότι οι δυο ύποπτοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με παρόμοιας φύσεως υποθέσεις.

Εν τω μεταξύ, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η συνολική αξία των κλοπιμαίων που οι δράστες απέσπασαν από την οικία του ζεύγους, φτάνει τις 20,000 ευρώ.

Είδηση: 10:56

Τους κτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν. Ο λόγος για ζεύγος Ρώσων, 58 και 54 ετών, οι οποίοι χθες βράδυ έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας, από δυο άγνωστα πρόσωπα, ενώ βρίσκονταν στην αυλή της οικίας τους, στο Πισσούρι Λεμεσού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 χθες βράδυ, όταν 58χρονος, που βρισκόταν στην αυλή της οικίας του, δέχθηκε επίθεση από δυο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, ενώ ο ένας κρατούσε κυνηγετικό όπλο και ο άλλος μαχαίρι.

Ο 58χρονος αντέδρασε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να βγει από την οικία και η 54χρονη σύζυγός του, η οποία επίσης δέχθηκε επίθεση, με έναν εκ των δραστών να της τραβά τα μαλλιά και να την κτυπά στο πρόσωπο, ακινητοποιώντας την. Ακολούθως, ο δεύτερος δράστης ακινητοποίησε και τον 58χρονο, κτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Οι ληστές αφού έδεσαν τα χέρια των δυο θυμάτων τους με κολλητική ταινία, τα μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, οι δράστες έκλεψαν χρηματικό ποσό 2-3 χιλιάδες ευρώ, αριθμό χρυσαφικών, τρία κινητά και δύο ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το μέρος προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το ζεύγος κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει την Αστυνομία.
Τόσο ο 58χρονος όσο και η 54χρονη έφεραν μώλωπες και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία Αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα