Λεπτοί χειρισμοί για το θέμα στήριξης του τραπεζικού συτήματος

14:13 13/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γίνονται λεπτοί χειρισμοί, εκ μέρους της Κυβέρνησης και της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) της Κύπρου, για το θέμα στήριξης του τραπεζικού συστήματος για τους οποίους δεν μπορώ να δώσω χρονοδιαγράμματα, τόνισε ο Διοικητής της ΚΤ Πανίκος Δημητριάδης, στέλλοντας παράλληλα το μήνυμα ότι “θα παρθούν αποφάσεις οι οποίες θα σταθεροποιήσουν και θα εξυγιάνουν το τραπεζικό σύστημα”.

“Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά να

είναι είστε σίγουροι ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, διαβεβαίωσε ο κ. Δημητριάδης, ύστερα από συνάντηση με την ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου, στα γραφεία του Κινήματος.

“Οταν είναι η ώρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις”, σημείωσε.

Επίσης, ο κ. Δημητριάδης επανέλαβε ότι “εκείνο που εξετάζουμε είναι το ενδεχόμενο ένταξης μας στον Μηχανισμό για να στηρίξουμε το τραπεζικό μας σύστημα”.

“Εάν τελικά αποταθούμε (στον Μηχανισμό) – διότι δεν είναι δεδομένο ότι θα αποταθούμε, καθώς υπάρχουν και άλλες επιλογές – θα επιδιώξουμε τους καλύτερους όρους για την οικονομία και οι όροι αυτοί πρέπει να περιλαμβάνουν την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος και τίποτα περισσότερο”, πρόσθεσε ο Διοικητής της ΚΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα