Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ αναμένει την κατάληξη των προσπαθειών του Προέδρου στο Κυπριακό

14:03 19/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το ΑΚΕΛ θα αναμένει την κατάληξη των προσπαθειών του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Κυπριακό και αναλόγως θα τοποθετηθεί, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Άντρος Κυπριανού.

Ερωτηθείς, μετά την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ στην παιδιατρική και παιδοχειρουργική πτέρυγα του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, σχετικά με το Κυπριακό και το κοινό ανακοινωθέν,

ο κ. Κυπριανού είπε ότι δεν ξέρουν ποια είναι η κατάληξη ακόμα.

«Ξέρουμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπαιρνε κάποιες αποφάσεις χθες το απόγευμα μετά που έχει ακούσει τα πολιτικά κόμματα. Δεν έχω ενημέρωση για το τι έχει γίνει από εκεί και πέρα. Εμείς ευχόμαστε στον Πρόεδρο κατάληξη. Αναμένουμε το αποτέλεσμα για να κρίνουμε συνολικά και το ίδιο το αποτέλεσμα, αλλά και την ίδια την διαδικασία, η οποία έχει ακολουθηθεί και στη βάση των εξελίξεων θα τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα. Η μέχρι στιγμής συζητήσεις ενώ ξεκίνησαν με στόχο την επίτευξη ενός καλύτερου πλαισίου, δυστυχώς φαίνεται ότι έχουν περάσει κάτω από τον πήχη μέχρι στιγμής. Θα αναμένουμε την κατάληξη των προσπαθειών, να δούμε τι θα γίνει και αναλόγως θα τοποθετηθούμε», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς πότε θα τύχουν ενημέρωσης, ο κ. Κυπριανού είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι στο εξωτερικό, θα απουσιάζει σήμερα και αύριο.

«Δεν ξέρω αν θα μας ενημερώσει κάποιος», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα