Κράτησαν όμηρο γυναίκα και περίμεναν τον σύζυγό της!

14:23 25/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εφιαλτικές στιγμές βγαλμένες από αστυνομικό θρίλερ βίωσαν ένα ζευγάρι και ο αλλοδαπός επιστάτης τους μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Νιφορέικα της Πάτρας. Τέσσερις κουκουλοφόροι κράτησαν όμηρο τη γυναίκα ώσπου να επιστρέψει ο σύζυγός της που είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για να ψάξουν ανενόχλητοι το σπίτι!

Οι κακοποιοί, που ήταν οπλισμένοι με πιστόλι, μαχαίρι και κατσαβίδια, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την ξεκλείδωτη κεντρική είσοδο παρ’ όλο που το κλειδί βρισκόταν από πίσω. Ακινητοποίησαν την 52χρονη

γυναίκα και της ζήτησαν χρήματα. Όμως, εκείνη δεν είχε κι έτσι την κλείδωσαν σε ένα μικρό δωμάτιο και άρχισαν να ερευνούν τα δωμάτια.

Την ώρα που έψαχναν, έφτασε ο σύζυγος τον οποίο επίσης ακινητοποίησαν, βρήκαν πάνω του 12.000 ευρώ και τον έκλεισαν στο ίδιο δωμάτιο. Αμέσως μετά, έπιασαν και τον Βούλγαρο επιστάτη που εργάζεται στα χωράφια του ζευγαριού τον οποίο βρήκαν σε διπλανό οίκημα, τους έδεσαν όλους με πλαστικά σκοινιά στο δωματιάκι και έφυγαν με το αυτοκίνητο του αλλοδαπού.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στον κόμβο της Οβρυάς στην Περιμετρική οδό της Πάτρας όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Οι κακοποιοί, όμως, είχαν γίνει άφαντοι, προφανώς με κάποιο άλλο αυτοκίνητο που είχαν αφήσει εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα