ΚΟΚ : Λήψη προστατευτικών μέτρων για ΟΠΑΠ

13:03 25/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει, “την εντονότατη ανησυχία της και καταδικάζει τις όποιες επιεικώς απαράδεκτες ενέργειες στρέφονται κατά της οικογένειας του ΟΠΑΠ Κύπρου, ενέργειες που μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν στον κάθε νουνεχή πολίτη αυτού του τόπου, φίλαθλο ή μη”.

Ο ΟΠΑΠ, αναφέρεται σε ανακοίνωση, είναι ο διαχρονικός συμπαραστάτης

και αιμοδότης του Κυπριακού Αθλητισμού και της Κυπριακής κοινωνίας στο σύνολο της και η παρουσία του Οργανισμού στο νησί μας όλα αυτά τα χρόνια έχει λειτουργήσει, ως η ζωοδόχος πηγή για τον Κυπριακό αθλητισμό σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής του. Ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Οι πράξεις που σημειώθηκαν κατά του ΟΠΑΠ Κύπρου, σημειώνεται, όχι μόνο είναι καταδικαστέες, αλλά στρέφονται και κατά της κοινωνίας μας, αφού αυτή είναι που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια την απλόχερη, πολύμορφη και υποδειγματικά συνεπή συμπαράσταση του Οργανισμού.

“Καθήκον όλων μας ως ενεργών πολιτών αυτού του τόπου και πρώτιστα της Πολιτείας, είναι η λήψη δραστικών προστατευτικών μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα”, προστίθεται.

Γι’ αυτό και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναμένει από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του ΟΠΑΠ και της κοινωνίας γενικότερα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα