Κλοπή αυτοκινήτου στην Πάφο και εντοπισμό του κλέφτη

11:05 12/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, από 31χρονη κάτοικο Πάφου, ότι μεταξύ των ωρών 12.05π.μ. και 8π.μ., της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €20 περίπου, ένα κλειδί αυτοκινήτου καθώς και το αυτοκίνητο της, αξίας €8,000 περίπου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της.

Γύρω στις 2μ.μ. χθες, ο πατέρας της παραπονούμενης, ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο, εντόπισε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο της κόρης του, να οδηγείται από άγνωστο άντρα. Ακολούθησε τον άγνωστο, τον οποίο κατάφερε να

ακινητοποιήσει σε δρόμο στη Γεροσκήπου.

Όταν ο πατέρας της παραπονούμενης πλησίασε πεζός το αυτοκίνητο της κόρης του, ο άγνωστος άντρας εξήλθε από αυτό και προέταξε μαχαίρι εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον εκφοβίσει και να καταφέρει να διαφύγει τρέχοντας από τη σκηνή.

Ακολούθησε καταδίωξη του, κατά την οποία ο άγνωστος ακινητοποιήθηκε από περίοικους σε παρακείμενη οδό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία παρέλαβαν τον άγνωστο. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 36χρονο κάτοικο Πάφου.

Από έρευνα που έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του, η περιουσία που κλάπηκε από το σπίτι της 31χρονης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, που όπως φέρεται να ομολόγησε, είναι προϊόν δεύτερης διάρρηξης που διέπραξε την ίδια μέρα, σε οικία 63χρονου στην Πάφο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα