Κατηγορήθηκαν κάποιοι για το Μαρί, δηλώνει ο Αρχηγός Αστυνομίας

15:26 24/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε σήμερα πως μέχρι το μεσημέρι κάποια πρόσωπα κλήθηκαν στο Αρχηγείο και κατηγορήθηκαν σε σχέση με τη φονική έκρηξη στο Μαρί, ωστόσο απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, δηλώνοντας ότι δεν θα ήταν ορθό να λεχθούν λεπτομέρειες προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μιλώντας στο περιθώριο δημοσιογραφικής διάσκεψης με θέμα τον απολογισμό του 2011 σε σχέση με τους βασικούς άξονες αστυνόμευσης, ο κ. Παπαγεωργίου είπε

πως η Αστυνομία έλαβε χθες επιστολή από τον Γενικό Εισαγγελέα με συγκεκριμένες οδηγίες για το θέμα.

«Αμέσως μετά την παραλαβή της επιστολής έχουμε δώσει άμεσα οδηγίες προς τους υφιστάμενους μας για να τηρήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα», είπε.

Απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους είπε: «Αντιλαμβάνομαι ότι γνωρίζετε ότι ήδη κάποιοι έχουν κατηγορηθεί, ωστόσο, δεν θα ήταν ορθό πριν οι ίδιοι οι επηρεαζόμενοι γνωρίζουν κάτι να ενημερωθούν από τα ΜΜΕ».

Σε ερώτηση πόσα πρόσωπα θα κατηγορηθούν συνολικά, είπε πως έχει συζητήσει με το Γενικό Εισαγγελέα το θέμα, προσθέτοντας πως είναι καλύτερα να αποφευχθούν οι απαντήσεις μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα