Καταχωρούνται σήμερα στο Δικαστήριο τρεις υποθέσεις για το θέμα της Δρομολαξιάς

10:56 21/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να καταχωρηθεί σήμερα υπόθεση εναντίον των Γρηγόρη Σουρουλλά υπαλλήλου του Κτηματολογίου, Γιάννη Σουρουλλά υπαλλήλου της CYTA και Ορέστη Βασιλείου ΓΓ της ΕΠΟΕΤ ΟΗΟ – ΣΕΚ, αναφορικά με το θέμα της αγοράς από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA Τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της

Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης «η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στο κλάδο της Εισαγγελίας και σήμερα αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Ακολούθως η υπόθεση θα πάρει αριθμό και στη συνέχεια τα τρία άτομα θα παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου προκειμένου να παραπεμφθούν σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου».

Πρόσθεσε ότι «πρόκειται για την δεύτερη υπόθεση εναντίον τριών προσώπων που καταχωρείται στο Δικαστήριο για το θέμα του τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά. Επίσης γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου προβλέπεται να ολοκληρωθεί και η τρίτη υπόθεση για το ίδιο θέμα και αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη υπόθεση για το θέμα της αγοράς από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA Τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά, αφορούσε την εταιρεία WANDIC TRADING LTD, ως νομικό πρόσωπο, το Νίκο Λίλλη, 42 χρόνων, επιχειρηματία και Πρόεδρου του σωματείου ΑΛΚΗ Λάρνακας, τον Κώστα Μιαμηλιώτη, 53 χρόνων λοχία της ΚΥΠ και τον Ελευθέριο Μούσκου, 40 χρόνων λοχία της Αστυνομίας. Ως γνωστόν η συγκεκριμένη υπόθεση έχει οριστεί για ακρόαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στις 6 Δεκεμβρίου 2013.

Η τρίτη υπόθεση που αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στα μέσα Δεκεμβρίου αφορά τους Χρίστο Αλέκου 57 χρόνων και Βενιζέλο Ζαννέττου, 66 χρόνων στελέχη του ΑΚΕΛ και τον Αντώνη Ιωακείμ, 55 χρόνων επιχειρηματία και μέτοχο της εταιρείας Wadnic Trading Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα