Καμία δήλωση για περικοπή του 13ου μισθού

11:13 26/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή διέψευσε κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με την αποκοπή του 13ου μισθού, ενώ είπε ότι όποια μέτρα χρειαστεί να παρθούν για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, θα αποφασιστούν μετά από διαβούλευση με όλους τους κοινωνικούς εταίρους.

Διαβεβαίωσε, παράλληλα, εντός και εκτός Κύπρου, ότι η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη για περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 2,5%.

Σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της εκδήλωσης του Αντικαρκινικού

Συνδέσμου, το πρωί στη Λευκωσία, ο κ. Σιαρλή ρωτήθηκε αν μεταξύ των ανακοινώσεων κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου περιλαμβάνεται και η αποκοπή του 13ου μισθού.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έκανα τέτοια δήλωση. Οποιοσδήποτε μπορεί να δει το φιλμάκι για να δει αν έκανα πότε τέτοια δήλωση», ήταν η απάντηση του Υπουργού.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους πολίτες, αλλά και εκείνους που «πιθανώς να μας ακούν πέραν από τις ακτές της Κύπρου» για την αποφασιστικότητα του ίδιου και της Κυβέρνησης για περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος στο μέγιστο ποσοστό του 2,5%.

Η αξιοπιστία μας είναι πολύ σημαντική για εμάς και θα κρατηθούμε στο ποσοστό αυτό, χωρίς να παρεκκλίνουμε με κανέναν τρόπο, κατέληξε ο Υπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα