Ησυχία: Τώρα ενότητα και δημοκρατία

18:05 14/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Μετά την καταρράκωση των θεσμών και αξιών, πρωτίστως από τον πρώτο πολίτη της Κύπρου, μας σερβίρουν και εκδηλώσεις για την ΕΝΟΤΗΤΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τώρα σκεφτήκατε και την Κύπρο. Πάνω από όλα αυτή. Συγγνώμη, αλλά μας εμπέζετε κανονικότατα.

Πρώτα διχάζετε το λαό και μετά προσπαθείτε να τον ενώσετε.

Έχετε παρασύρει τη χώρα σε πρωτόγνωρα οικονομικά αδιέξοδα

ενώ εδώ και 3 χρόνια ανακοινώνατε ότι η Κύπρος θα παραμείνει αλώβητη από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της.

Όσον αφορά στο κυπριακό, τα πράγματα είναι κρίσιμα, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.

Η πλειοψηφία του λαού είναι ενωμένη. Και δημοκρατική. Οι αγανακτισμένοι διαμαρτύρονταν έξω από το Προεδρικό για τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς να υπάρξει καμία αντιδημοκρατική ενέργεια εκ μέρους τους. Εσείς κύριε Χριστόφια δεν ήσασταν ενωμένος μαζί τους. Απεναντίας, στήνατε αντι-εκδηλώσεις του κόμματος μειοψηφίας που σας στηρίζει για αντιπερισπασμό χαρακτηρίζοντας τους αγανακτισμένους φασίστες.

Λυπάμαι, πραγματικά λυπάμαι. Ο λαός έχει ξυπνήσει. Κρίνει και αποφασίζει από μόνος του. Δεν καθοδηγείται (εκτός από μια μικρή μάζα) τυφλά από πολιτικά κόμματα.

Α.Γ

————————————————————————————–

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Διοργανωτής: Κίνηση ΠολιτισμούΟμιλητής: Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας

Τάφρος Da Villa ώρα 20:30, 24/10/2011 είσοδος ελεύθερη

“πάνω απ’ ΟΛΑ η ΚΥΠΡΟΣ”μαζί μας 30 και πλέον καταξιωμένοι καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο τραγουδούν αφιλοκερδώς για την ΕΝΟΤΗΤΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Οι καλλιτέχνες κατά αλφαβητική σειρά:Ουμούτ Αλμπαϊράκ, Γιώργος Ανδρέου, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Κούλλης Θεοδώρου, Κώστας Θωμαΐδης, Μελίνα Κανά, Πάνος Κατσιμίχα, Χάρης Κατσιμίχα, Τάνια Κικίδου, “KollektivA”, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κούτρας, Βούλλα Κωνσταντίνου, Βασίλης Λέκας, Δημήτρης Μακρής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, “Όναρ”, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Μάνος Πυροβολάκης, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρης Φανής

Απόδοση ποίησης: Κώστας Καζάκος – Δέσποινα ΜπεμπεδέληΔιεύθυνση ορχήστρας: Ρένος Τσόκκος

Keywords
Τυχαία Θέματα