Ικανοποίηση των τουριστικών φορέων της Πάφου από τη Ryanair

14:47 9/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Ικανοποιημένη παρουσιάζεται η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καθώς και οι τουριστικοί φορείς της Πάφου από την παρουσία της Ryanair  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσο Χατζηγεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  ο κ. Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι «όπως φαίνεται από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία μέχρι σήμερα έχουν  εξυπηρετηθεί πέραν

των 190,000 επιβατών από τη Ryanair  ενώ η λειτουργία της εταιρείας έχει τονώσει  σημαντικά  την τοπική και παγκύπρια οικονομία».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγεωργίου «αναμφίβολα η δραστηριοποίηση της Ryanair διαδραματίζει  σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού της Πάφου και Κύπρου γενικότερα,  με πρωταρχικό επίτευγμα την διείσδυση σε νέες αγορές όπως Σουηδία, Ιταλία και Νορβηγία».

«Παράλληλα συμβάλλει στη μείωση της  εποχικότητας,  στην αναβάθμιση  του κύρους και της λειτουργίας  του διεθνούς αεροδρόμιου Πάφου και έχει δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίες  σε τουριστικές μονάδες, εστιατόρια, εμπορικές  επιχειρήσεις  ενώ παράλληλα  στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Πάφο και παγκύπρια», πρόσθεσε ο κ. Χατζηγεωργίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου αναφέρει ότι η εταιρεία ”θεωρεί ότι υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον για δρομολόγηση νέων πτήσεων από  αρκετές ευρωπαϊκές και μη χώρες όπως Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Δανία, Φινλανδία,  Ισραήλ, Ουκρανία και Ιράν και καλεί τις αεροπορικές εταιρείες να εξετάσουν τις δυνατότητες αυτές».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα