Η τελευταία συνομιλία του Τ. Μητσόπουλου με τον Πρέσβη της Ελλάδας λίγο πριν το τραγικό συμβάν

16:46 22/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τίποτα δεν προμήνυε πως χθες, Παρασκευή 21 Μαρτίου, θα συνέβαινε το συντριπτικό εγκεφαλικό επεισόδιο που θα στοίχιζε τη ζωή στον Υπουργό Άμυνας Τάσο Μητσόπουλο.

Ο τελευταίος άνθρωπος που στην ουσία συναντήθηκε μαζί του ήταν ο Πρέσβης της Ελλάδας Βασίλης Παπαϊωάννου, ο οποίος βρέθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του εκλιπόντα για μια εθιμοτυπική συνάντηση με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Υπουργού Άμυνας.

Όπως προκύπτει από συνομιλία που είχε ο κ. Παπαϊωάννου με δημοσιογράφους,

ύστερα από επίσκεψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο κ. Μητσόπουλος ήταν και χθες ευχάριστος και προσηνής, χαρακτηριστικά που πάντα τον διέκριναν.

Ήταν ευδιάθετος, ανέφερε ο κ. Παπαϊωάννου, προσθέτοντας μάλιστα πως όταν έγινε λόγος για την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Τάσος Μητσόπουλος του είπε πως θα έμενε για να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση στην πόλη του, την Λάρνακα, προκειμένου να δει τον μικρό του γιο, Άρη, ο οποίος θα ήταν σημαιοφόρος.

Ο κ. Παπαϊώννου σημείωσε πως όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση, γύρω στις 09:40, ο ίδιος ο Τάσος Μητσόπουλος τον συνόδευσε στο ασανσέρ. Ήταν μερικά λεπτά πριν η ζωή πάρει την επικίνδυνη στροφή που τελικά κατέληξε στο μοιραίο στις 13:30 σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα