Η ΠΑΣΕΕΚ ζητά συζήτηση «επί της ουσίας» με τον Υπουργό Συγκοινωνιών

12:21 17/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συζήτηση «επί της ουσίας» με το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων ζητά η Παγκύπρια Συντεχνία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, η οποία λέει ότι τον ουσιαστικό διάλογο αρνούνται μόνο αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΣΕΕΚ αναφέρεται ότι η συντεχνία των Ελεγκτών ανέμενε τις τελευταίες μέρες την πρόσκληση του Υπουργού Ευθύμιου Φλουρέντζου για να συζητήσουν «την ουσία των επιχειρημάτων» με σκοπό την εξεύρεση ικανοποιητικής λύσης στο αδιέξοδο που έχει παρουσιαστεί.

Αντ’

αυτού, προστίθεται, το Υπουργείο έχει αποδυθεί σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων στην κοινή γνώμη, καλώντας πάλι τους Ελεγκτές σε συζήτηση για «καθαρά διαδικαστικά θέματα, άνευ ουσίας».

Συμπληρώνεται ότι η συζήτηση των θεμάτων αυτών μπορεί να διαρκέσει έως τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Συμφωνία που επικαλείται ο Υπουργός.

«Για πολλοστή φορά καλούμε το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Εργων να αποδεχτεί να συζητήσει επί της ουσίας με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποκλειστικό στόχο να βρεθεί διέξοδος και να αποφευχθούν οι δυναμικές κινητοποιήσεις που ουδέποτε για μας ήταν αυτοσκοπός», αναφέρεται.

Τέλος, γίνεται αναφορά σε πληροφορίες στον Τύπο για μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, για την οποία η ΠΑΣΕΕΚ αναφέρει ότι αναμένει να ενημερωθεί, καθώς ίσως αποτελεί την «αχτίδα φωτός» για την οποία μίλησε χθες ο Υπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα