Η Λεμεσός υποδέχεται το απόγευμα την Καρολίνα Πελενδρίτου

10:32 15/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Λεμεσός υποδέχεται το απόγευμα και τιμά την αργυρή Παραολυμπιονίκη του Λονδίνου στην κολύμβηση Καρολίνα Πελενδρίτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Οικήματος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού , στις 19:00, και θα περιλαμβάνει επίσημη υποδοχή της Κύπριας πρωταθλήτριας στην πόλη που την γέννησε και στο χώρο που έκανε τα πρώτα κολυμβητικά βήματα της.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου άρχισε την κολυμβητική της σταδιοδρομία από το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί μεγάλη τιμή για τον Όμιλο, που η εξέλιξη

της ήταν τόσο σημαντική για την Κύπρο, αφού κατέκτησε δύο Χρυσά Μετάλλια (Αθήνα 2004 – Πεκίνο 2008), ένα Αργυρό (Λονδίνο 2012) και ένα Χάλκινο (Πεκίνο 2008), δίνοντας την ευκαιρία να ακουστεί το όνομα της Κύπρου στα πέρατα του κόσμου και να αποκτήσει η Κύπρος μια αθλήτρια – πρότυπο με διεθνή ακτινοβολία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού Νίκος Χαραλαμπίδης είπε ότι στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία του Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου Γερμασόγειας.

Το τελετουργικό μέρος, συνέχισε, περιλαμβάνει ομιλίες και πρόσθεσε ότι η Κύπρια κολυμβήτρια θα τιμηθεί από διάφορους Δήμους και φορείς της Επαρχίας Λεμεσού.

Ανέφερε, επίσης, ότι παλιοί και νέοι κολυμβητές του ομίλου θα παραλάβουν και θα συνοδεύσουν την Καρολίνα Πελενδρίτου στο χώρο της εκδήλωσης.

Είπε, τέλος, ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και άλλες εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα