Η γκάφα του ΡΙΚ…η Βίσση και η χαμένη εκπομπή που υπάρχει στο Youtube!!

16:35 25/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου «Μαζί στο ΡΙΚ». Καλεσμένη ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του Ρικ Φρύνη Παπαδοπούλου. Μια από τις εκπλήξεις που της ετοίμασαν ήταν και η Άννα Βίσση.

Η διάσημη ερμηνεύτρια βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και μίλησε για την παλαι ποτέ παρουσιάστρια ,που ήταν η πρώτη που την έβγαλε στην τηλεόραση σε ηλικία 16 ετών ,μαζί με την αδερφή της Λία Βίσση. Αυτό που θα περίμενε κανείς είναι να βλέπαμε το απόσπασμα από την περιβόητη

εκπομπή, με την Άννα Βίσση να τραγουδά και την Λία Βίσση να παίζει πιάνο. Έλα που κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και όπως είπε η παρουσιάστρια έψαχναν να βρουν την εκπομπή και όταν την βρουν θα την προβάλουν!!! Άρες, μάρες, κουκουνάρες στο Ρικ!!

Είναι αστείο για ένα βίντεο το οποίο υπάρχει στο youtube εδώ και κάτι χρόνια με το λογότυπο μάλιστα του Ρικ αφού είχε παιχτεί ξανά σε μια εκπομπή που παρουσίασε η Εύη Παπαμιχαήλ βασισμένη στο πλούσιο αρχείο του κρατικού καναλιού της Κύπρου, να βγαίνουν στον αέρα και να λένε πως ψάχνουν την εκπομπή. Θα ήταν πολύ όμορφο να ξαναπροβαλόταν την στιγμή που βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από τόσα χρόνια οι δύο γυναίκες. Είναι για γέλια και για κλάματα το χθεσινό περιστατικό και κάποιοι που το παίζουν σωστοί επαγγελματίες, να είναι επαγγελματίες και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Mεγάλο φάουλ το συγκεκριμένο για την πρεμιέρα της εκπομπής και αν συνεχίσουν με τέτοια χοντρά λάθη η εκπομπή δεν θα λέγεται «Μαζί στο Ρικ»,αλλά «Μόνοι στο Ρικ»!

Δείτε το περιβόητο Video που εμείς βρήκαμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα