Η επόμενη μέρα των εκλογών η σημαντικότερη, δήλωσε η ΓΓ των Οικολόγων

12:02 24/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το σημαντικότερο για τους Οικολόγους είναι όπως η αυριανή μέρα βρει όλους ενωμένους, δήλωσε η ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στις δηλώσεις της, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος της στο 5ο Δημοτικό Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό, η κ. Παναγιώτου είπε πως το Κίνημα καλεί τους πολίτες «να προσέλθουν στις κάλπες, να καταθέσουν την επιλογή τους με τη ψήφο τους και να στηρίξουν τη Δημοκρατία».

« Το σημαντικό θέμα, για εμάς, είναι η επόμενη μέρα και πιστεύουμε και ευελπιστούμε

ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους», είπε και πρόσθεσε ότι «αυτές οι διαμάχες που αφορούσαν στην προεκλογική περίοδο, θα λάβουν τέλος και όλοι μαζί με ενότητα, με συλλογικότητα, με διαφάνεια, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή της πολιτικής κουλτούρας».

Ερωτηθείσα ποιές θεωρεί ότι πρέπει να είναι οι προτεραιότητες του νέου Προέδρου, η ΓΓ των Οικολόγων απάντησε πως αυτές πρέπει να είναι η οικονομία και το Κυπριακό, «αλλά για να υπάρχει μια ουσιαστική αλλαγή και γρήγορη παραγωγική διαδικασία, θα πρέπει να υπάρχει ο διάλογος, η συλλογικότητα και οι κοινές αποφάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα