Η άρνηση Μουτσινά και Οικονομάκου σε Κύπριους δημοσιογράφους και ο τσαμπουκάς!!

14:03 17/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

O γνωστός δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης μέσα από το Nassos blog  εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Νίκου Μουτσινά και της Αθηνάς Οικονομάκου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

O super star Νίκος Μουτσινάς και η μεγάλη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου

βρέθηκαν για αρπαχτή στην Κύπρο με όλο τον θίασο του έργου « Τα βαφτίσια». Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στη Λεμεσό ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκός Μουτσινάς αρνήθηκε ενώ ήταν προκαθορισμένο με τον υπέυθυνό παραγωγής να μιλήσει με δημοσιογράφους απο κυπριακά sites αλλά με ύφος ο βραβευμένος αρνήθηκε. Μάλιστα επειδή έγινε και τσαμπουκάς με τους δημοσιογράφους ν΄ αντιδρούν οι συνεργάτες του Νικολάκη απαίτησαν τις κασέτες απο τις κάμερες, τις οποίες βεβαίως και ΔΕΝ πήραν. Την ίδια ώρα όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί έδωσαν συνεντεύξεις συμπεριλαμβανομένης και της Μαρίας Σολωμού. Βλέπετε οι λοιποί δεν είναι σπουδαίοι. Οι «σπουδαίοι» δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν δυο δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν, ούτε καν να συστηθούν τυπικά από ευγένεια.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ήταν και ο αρχισυντάκτης του Onlycy.com και γνωστός δημοσιογράφος της Κύπρου Μιχάλης Σταύρου με εμπειρία χρόνων στον καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, με μεγάλες αποκλειστικότητες.

Όταν οι δημοσιογράφοι βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για να στηρίζουν τις πρεμιέρες αυτών των «κυρίων», είτε στην τηλεόραση, είτε στο θέατρο σε οτιδήποτε νέο κάνουν και να τους κρατούν στην επικαιρότητα εν καιρώ κρίσης μάλιστα, το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να σέβονται την δουλειά των δημοσιογράφων που απλά κάνουν την δουλειά τους. Κάποια μέρα θα περάσει η μπογιά σας «κύριοι» και θα παρακαλάτε να σας τρέχουν αλλά πλέον θα είστε στα αζήτητα και ξεχασμένοι στην ψάθα.Γι΄ αυτό ας ξεκαβαλήσουν κάποιοι το καλάμι πριν να είναι αργά.

Keywords
Τυχαία Θέματα