Η Hermes Airports καλεί όλους να προβληματιστούν για τις απεργίες

18:27 10/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την ελπίδα ότι κατά την αυριανή συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Εργων με αντιπροσωπεία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας θα επικρατήσουν σοφότερες σκέψεις σχετικά με τις εξαγγελθείσες εργατικές κινητοποιήσεις των Ελεγκτών για τις 18 και 25 Ιανουαρίου, εξέφρασε το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ασπρής ανέφερε ότι «έχουμε ενημερωθεί για την απόφαση των Ελεγκτών

Εναέριας Κυκλοφορίας να προχωρήσουν σε εργατικές κινητοποιήσεις στις 18 και 25 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Οπως αντιλαμβάνεστε οι μέρες που έχουν επιλεγεί δεν είναι τυχαίες» ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «και στις δυο περιπτώσεις έχει επιλεγεί η Τετάρτη. Είναι η μέρα με τις περισσότερες αεροπορικές κινήσεις στα αεροδρόμια μας και αυτό που έχει αποφασιστεί είναι πραγματικά λυπηρό».

Γνωρίζουμε, συνέχισε ο κ. Ασπρής ότι «αύριο είναι προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Συγκοινωνιών με αντιπροσωπία των Ελεγκτών για συζήτηση του όλου θέματος. Για την ώρα θα περιοριστούμε απλώς να πούμε ότι θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις. Καλούμε επίσης για άλλη μια φορά όλους να προβληματιστούν για αυτές τις κινητοποιήσεις, τη ζημιά που προκαλείται στην οικονομία, στην εικόνα της χώρας, αλλά και την άδικη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού» σημείωσε.

Ταυτόχρονα εξέφρασε την ευχή «στη διάρκεια της αυριανής συνάντησης στο Υπουργείο Συγκοινωνιών θα επικρατήσουν σοφότερες σκέψεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα