Η Europa Donna Kύπρου λειτούργησε το 4ο σπίτι της στην Πάφο

12:33 13/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Από την αρχή του χρόνου άνοιξε και στην Πάφο ένα σπίτι αγκαλιά για όλες τις γυναίκες και τις οικογένειες τους με τις εξής ώρες λειτουργίας : Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9:00 πμ.-12:30 μμ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Στο σπίτι λειτουργούν δωρεάν προγράμματα συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας όπως το νέο πρόγραμμα ΣτηριΖΩ της EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ.

Το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα ατομικής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής, οικογενειακής

θεραπείας και συμβουλευτικής ζεύγους και ομαδικής θεραπείας και αυτογνωσίας.

Επίσης προστίθεται στην ανακοίνωση, συνεχίζει το πρόγραμμα επιστήθιες φίλες με το οποίο συμπαραστέκεται στις γυναίκες που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, χορηγώντας ανάλογα με τις ανάγκες τους τον ειδικό στηθόδεσμο με πρόσθεση ή περούκα αν απαιτείται.

Η όλη προσπάθεια για το άνοιγμα του σπιτιού στηρίχτηκε στην ευγενική χορηγία της Διαχειριστικής επιτροπής της διαθήκης του δωρητή Αειμ. Χριστόδουλου Πετρίδη, οι οποίοι κάλυψαν συνεχίζει η ανακοίνωση, τα ενοίκια του οικήματος για δύο χρόνια.

Επίσης με προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου και των εθελοντριών , ο εξοπλισμός του σπιτιού αποκτήθηκε από χορηγίες.

Τα εγκαίνια του οικήματος θα τελεστούν την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 6:00 το απόγευμα από τον Υπουργό Υγείας Πέτρο Πετρίδη. Τον αγιασμό θα τελέσει ο ηγούμενος του Αγίου Νεοφύτου Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χύτρων κ. Λεόντιος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η πρόεδρος της EUROPA DONNA Κύπρου κ. Στέλλα Κυριακίδου και ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, καταλήγει η ανακοίνωση .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Europa Donna Kύπρου, Πάφο,Europa Donna Kyprou, pafo