Γυναίκες τραυματίστηκαν προσπαθώντας να αποφύγουν σύλληψη και απέλαση

11:12 5/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δύο γυναίκες, οι οποίες διαμένουν στη Λεμεσό, τραυματίστηκαν χθες βράδυ στην προσπάθεια τους να αποφύγουν πιθανή σύλληψη τους.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 8:30 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι υπήρχαν δύο γυναίκες τραυματισμένες σε γκαράζ οικίας στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τις δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν τραυματισμένες. Στην περιοχή κλήθηκε επίσης και ασθενοφόρο το οποίο τις

μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι δύο γυναίκες ανέφεραν στα μέλη της Αστυνομίας, ότι ενώ βρίσκονταν σε οικία, αντιλήφθησαν μέλη της Αστυνομίας και για να αποφύγουν την πιθανή σύλληψή τους για παράνομη παραμονή στην Κύπρο, πήδηξαν από το παράθυρο, από ύψος έξι περίπου μέτρων και προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά εντοπίστηκαν σε απόσταση 50 περίπου μέτρων.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες συνελήφθησαν για εξακρίβωση των στοιχείων τους, παρέμειναν για νοσηλεία, αφού υπέστησαν κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίσταση σε νόμιμη σύλληψη και παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα