Για έλλειψη αξιοπιστίας επικρίνει την Κυβέρνηση ο Ν. Νικολαίδης

16:17 10/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Για έλλειψη σοβαρότητας και αξιοπιστίας εκ μέρους της Κυβέρνησης, που θέτει σε κίνδυνο τις αναγκαίες επενδύσεις στη χώρα, μίλησε ο βουλευτής του ΚΣ ΕΔΕΚ Νίκος Νικολαΐδης σε σχέση με τη φερόμενη εμπλοκή του Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μάριου Ιερωνυμίδη στις διαπραγματεύσεις για την κινεζική επένδυση στο παλαιό αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Νικολαΐδης είπε πως εξακολουθούν να εγείρονται σοβαρά θέματα δεοντολογίας,

πολιτικής τάξης, χρηστής διοίκησης και διαφάνειας μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το όλο θέμα.
Ζητώντας πλήρη διερεύνηση των πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Νικολαΐδης είπε πως «θεωρούμε ότι αυτή η εκκρεμότητα προκαλεί ζημία, ενισχύει την όλη εικόνα που εκπέμπεται τον τελευταίο καιρό καταβαράθρωσης των θεσμών, πλήττει το κύρος του κράτους μας και θα πρέπει άμεσα να τεθεί ένα τέρμα σε αυτή την υπόθεση».

«Εκ πρώτης όψεως εμείς θεωρούμε ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν δικαιολογείται η συμμετοχή του Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου είτε ως φίλος του Κινέζου επενδυτή είτε ως θεσμικά ως Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου», πρόσθεσε.

«Για να μπορέσουμε να τις διασφαλίσουμε θα πρέπει να γίνουν με το σωστό τρόπο», ο κ. Νικολαΐδης κατέληξε λέγοντας ότι «διαφορετικά οποιεσδήποτε προοπτικές υπάρχουν τις εξανεμίζουν την έλλειψη σοβαρότητας και αξιοπιστίας που φαίνεται να εκπέμπεται».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα