Για 28η ημέρα νοσηλεύεται ο Σούμαχερ, χωρίς σημεία βελτίωσης

15:28 26/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Για 28η ημέρα νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ι Μίχαελ Σούμαχερ χωρίς να δείχνει σημεία ουσιαστικής προόδου.

Όπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική του έκδοση το έγκυρο γερμανικό περιοδικό focus online, ο Σούμαχερ παραμένει σε τεχνητό κώμα, ενώ άλλα γερμανόφωνα ΜΜΕ

κάνουν λόγο για την πιθανότητα να παραμείνει σε κατάσταση “φυτού”.

Εξάλλου, πριν μερικές ημέρες γιατροί δήλωσαν ότι ο Σούμαχερ πάσχει από το σύνδρομο Αpallic και πως οι πιθανότητες να το ξεπεράσει είναι μικρότερες από 50%.

Ωστόσο, η οικογένειά του δεν χάνει τις ελπίδες της και καθημερινά, ειδικός φυσιοθεραπευτής ασκεί τους μυς του Γερμανού πρωταθλητή, σύμφωνα με τις οδηγίες των θεράποντων ιατρών στο γαλλικό νοσοκομείο.

Η σύζυγός του, Κορίνα, είναι αυτή που καθορίζει ποιοι, πέραν των γιατρών, θα έχουν πρόσβαση στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Σούμαχερ, καθώς, όπως μεταδίδεται, επιθυμία της είναι να εισέρχονται άτομα που θα μπορέσουν να δώσουν θετική ενέργεια στον σύζυγό της.

Στα τέλη Δεκεμβρίου ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Από τότε βρίσκεται σε κώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα