Γ.Αρναούτογλου στην Χ.Αριστοτέλους: “Υπάρχει κάποιο φλερτ στην ζωή μου” ΒΙΝΤΕΟ

05:05 28/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Μπορεί στην Ελλάδα να μην λέει κουβέντα για τα προσωπικά του, στην Κύπρο, όμως, «ροδάνι» πήγαινε η γλώσσα του Γρηγόρη. Ηθελε έδαφος εκτός συνόρων φαίνεται για να μας αποκαλύψει ότι υπάρχει κάτι στην ζωή του αυτό το διάστημα, αλλά είναι ακόμη σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο.

Επί ευκαιρία της παρουσίας του ως κριτής στο “Dansing For You”, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους,που διατηρούν φιλικές σχέσεις μιας και λίγα χρόνια πριν συνεργάζονταν

στο πρωινό του Mega” Όμορφος κόσμος το πρωί”.

Μάλιστα τότε κυκλοφορούσε έντονα πως ήταν ζευγάρι κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανένα από τους δύό.

«Είμαι ελεύθερος και μάλιστα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπάρχει κάποιο φλερτ στην ζωή μου, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να είναι κάτι ανακοινώσιμο. Ούτε κι εμείς έχουμε αποφασίσει ότι θα είμαστε ζευγάρι. Είναι αυτή η διαδικασία που βγαίνεις για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο, μπαίνεις στην διαδικασία να δεις εάν τελικά μπορείς να είσαι ζευγάρι με τον άλλο και τον γνωρίζεις. Είμαι σε μια τέτοια διαδικασία γνωριμίας λοιπόν», δήλωσε σε κυπριακό τηλεοπτικό δίκτυο ο παρουσιαστής.

Όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους  τον ρώτησε εάν ποτέ πέφτει με τα μούτρα σε κάτι και δη στον έρωτα, ο Γρηγόρης είχε άλλη άποψη: «Όχι, πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό»…

«Όχι στον έρωτα; Γιατί λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι», συμπλήρωσε η Χριστιάνα.

«Ναι αλλά ξέρεις τί έρωτας είναι το φαγητό;», αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης, που όπως φαίνεται πέρα από την πλάκα, το έχει φιλοσοφήσει το θέμα και βλέπει πολύ πιο ήρεμα και κατασταλαγμένα τα πράγματα στην ζωή του, ιδίως την προσωπική. «Πλέον χρειάζεται μια ισορροπία. Δεν κάνω υπερβολές. Συνέβη στην ζωή μου να κάνω υπερβολές, αλλά πλέον αυτό δεν κάνει καλό. Πάν μέτρον άριστον. Οι υπερβολές δεν κάνουν καλό. Ηρεμία, αγάπη σε έναν άνθρωπο, ακόμη και εάν δεν είσαι πολύ ενθουσιασμένος, μην τρελαίνεσαι».

Σε ό,τι αφορά τέλος τα επαγγελματικά του, ανέφερε ότι θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό να μην είναι αρεστός σε όλους και να έχει περάσει και δύσκολες στιγμές. «Όμως δεν νιώθω καθόλου αδικημένος. Ακόμη και εάν το ένιωσα κάποια στιγμή, δεν συνέβαινε. Ξεκόλλα και προχώρα είναι το μότο μου. Θέλω να δείτε τα μάτια μου, να δείτε εμένα, να βγούμε έξω, να καταλάβετε πώς σκέφτομαι. Κάνε αυτό που πιστεύεις και κάν’το με αξιοπρέπεια. Μην ενοχλείς κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα