Φυττής : Διαφορετική εικόνα θα παρουσιάσει το ΔΗΚΟ την Τρίτη

15:04 2/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Το ΔΗΚΟ την Τρίτη θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις καθώς στο νέο νομοσχέδιο που θα τεθεί σε ψηφοφορία μεθαύριο έχουν περιληφθεί οι περισσότερες και οι κυριότερες τροποποιήσεις που κατέθεσε την Πέμπτη και καταψηφίστηκαν, δήλωσε ο Βουλευτής του κόμματος Σοφοκλής Φυττής, προσθέτοντας ότι το ΔΗΚΟ

δεν μπορεί να είναι έρμαιο αποφάσεων άλλων.

Ερωτηθείς εάν το ΔΗΚΟ την Τρίτη θα παρουσιάσει την ίδια εικόνα όπως την προηγούμενη Πέμπτη, ο κ. Φυττής είπε ότι η εικόνα που θα παρουσιάσει το ΔΗΚΟ θα είναι διαφορετική.

Πρόσθεσε πως την ίδια εικόνα μάλλον θα παρουσιάσουν τα υπόλοιπα κόμματα, ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, ίσως και του Κινήματος Οικολόγων που θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Ο κ. Φυττής είπε επίσης πως οι τροποποιήσεις είναι προς όφελος του κυπριακού λαού και έτσι το ΔΗΚΟ αποφάσισε να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου από την Τρόικα.

Το ΔΗΚΟ λαμβάνει τις αποφάσεις του Δημοκρατικά, είπε ο κ. Φυττής, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η πορεία του θα είναι σταθερή και θα συμβάλλει στη δημοκρατική ζωή του τόπου, στη σταθερότητα της πολιτικής ζωής.

Οι αποφάσεις μας λαμβάνονται πάντοτε για το συμφέρον του κυπριακού λαού, του αγώνα του κυπριακού λαού και της αντίστασης που χρειάζεται ώστε η Κύπρος να μην καταλήξει δύο κράτη και να χάσουμε την πατρίδα μας, συνέχισε, αναφέροντας ότι στο εθνικό, στο περιουσιακό και στα θέματα της οικονομίας «πάντοτε κάνουμε πολλές συνεδρίες και συσκέψεις για να καταλήγουμε στην πλέον κατάλληλη λύση».

Καταλήγοντας είπε πως «εάν κάποιοι συγχέονται, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορεί το ΔΗΚΟ να είναι έρμαιο αποφάσεων άλλων, οι οποίοι ουδόλως λαμβάνουν υπόψη τις δικές μας ανησυχίες αδιαφορώντας για τη σταθερότητα».

Ο κ. Φυττής προέβη στη δήλωση μετά το μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου στο Μαχαιρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα