“Φέρε μου δώρο ή πέθανες” γράφει 13χρονη μαθήτρια στον Άγιο Βασίλη

11:07 15/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Είναι μια γλυκιά παράδοση των Χριστουγέννων τα παιδιά όλου του κόσμου να ετοιμάζουν μία λίστα με δώρα που θα ήθελαν να πάρουν. Στη συνέχεια την στέλνουν στον Άγιο Βασίλη και ελπίζουν ότι δεν θα ανήκουν στην κατηγορία με τα άτακτα παιδιά κι έτσι θα καταφέρουν να πάρουν ένα ή περισσότερα δώρα!

Φυσικά, κάνουν ότι μπορούν για να αποδείξουν πόσο καλοί ήταν την χρονιά που πέρασε και την ημέρα που περιμένουν τον Άγιο Βασίλη του βάζουν δίπλα στο δέντρο κουλουράκια κι ένα ποτήρι γάλα. Δεν έχουν όμως όλα τα παιδιά τις ίδιες σκέψεις.

Μία 13 μαθήτρια

με το γράμμα της απειλεί τον αγαπημένο άγιο των παιδιών πως ή θα της φέρει δώρο ή αλλιώς την πάτησε! Αν δεν της φέρει τουλάχιστον δύο από τα δώρα που έχει στη μεγάλη λίστα της, θα τον σκοτώσει. Η μητέρα της σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε το απαιτητικό γράμμα στην σχολική τσάντα της κόρης της.

Τι ζήτησε η μικρή για τα Χριστούγεννα; Ένα Blackberry, ένα επώνυμο φούτερ, λεφτά, Converse αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου. Ακόμα ζητάει από τον Άγιο Βασίλη τον αληθινό Justin Bieber και τον νεαρό τραγουδιστή Austin Mahone.

Τελειώνοντας το γράμμα της σημειώνει στον ασπρομάλλη χοντρούλη Άγιο: “Θυμήσου… δύο από αυτά ή πέθανες”

Keywords
Τυχαία Θέματα