Ετοιμο το 11ο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Πάφου

16:52 30/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με τη νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσει το 11ο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Πάφου, Μάριο Ιγνατίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ιγνατίου ανέφερε ότι «το σχολείο θα παραδοθεί την προσεχή Παρασκευή στη Σχολική Εφορεία Πάφου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου. Οι εσωτερικοί του χώροι είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους μαθητές. Παραμένουν

κάποιες εργασίες στο εξωτερικό του νηπιαγωγείου, αλλά θα ολοκληρωθούν και αυτές σύντομα».

O κ. Ιγνατίου εξέφρασε την ικανοποίηση της Ομοσπονδίας για τη λειτουργία ενός επιπλέον νηπιαγωγείου στα δημοτικά όρια της Πάφου, υπογραμμίζοντας πως η εξέλιξη αυτή αναμένεται να αμβλύνει την κατάσταση και το αυξημένο ενδιαφέρον των γονιών.

«Ως οργανωμένοι γονείς είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά και καλώ τους γονείς να είναι συνεχώς σε εγρήγορση, να προωθούν τα προβλήματα των σχολείων των παιδιών τους και να συμμετέχουν στους συνδέσμους γονέων, οι οποίοι προσφέρουν με τη σειρά τους πολλαπλασιαστικά πρώτιστα στα παιδιά και ακολούθως στο ίδιο το σχολείο», πρόσθεσε ο κ. Ιγνατίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα