Έρογλου: Πρέπει να υπάρξει λύση

14:27 24/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Έρογλου δήλωσε σήμερα ότι η τ/κ πλευρά κάνει ό,τι είναι δυνατό προς την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην επιτευχθεί συμφωνία εφόσον και η ε/κ πλευρά επιδείξει την ίδια βούληση και λειτουργήσει λαμβάνοντας υπόψη το ότι υπάρχουν δύο ξεχωριστοί λαοί στην Κύπρο».

«Ελπίζουμε οι γείτονες μας να επιδείξουν την ίδια βούληση και να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο στο τραπέζι των συνομιλιών, καταβάλλοντας προσπάθεια για μια συμφωνία» δήλωσε στο πλαίσιο συνάντησης που είχε στα κατεχόμενα με

αντιπροσωπεία του συνδέσμου συγγενών πεσόντων και βετεράνων πολέμου. Για να προσθέσει ότι το Κυπριακό έχει παραμείνει άλυτο για πολύ καιρό και πως ο κόσμος έχει ανησυχίες για το μέλλον, και ότι είναι καιρός ο κόσμος να μάθει τι πρόκειται να γίνει και να σταματήσει να διερωτάται για το μέλλον.

Ανέφερε ακόμη ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να βρεθεί μια λύση, «η οποία θα αποκλείει το ενδεχόμενο να συμβούν περιστατικά παρόμοια με αυτά που συνέβηκαν πριν από το 1974 κατά τη διάρκεια της Δημοκρατίας του 1960»

Keywords
Τυχαία Θέματα