Έργα ανάπτυξης και αναζωογόνησης στην Πύλα

10:47 5/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με αφορμή τη λειτουργία στην Πύλα βρετανικού Πανεπιστημίου (UCLAN Cyprus) το Κοινοτικό Συμβούλιο προγραμματίζει σειρά κατασκευαστικών έργων, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα ζωής των κατοίκων του μικτού χωριού.

Όπως ανέφερε ο Κοινοτάρχης Πύλας, Σίμος Μιτίδης, «εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βγούμε σε προσφορές ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου ανέγερσης γηπέδων φούτσαλ, δίπλα ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας». Το κόστος ανέγερσης

των γηπέδων υπολογίζεται, είπε, γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ και αυτά θα ανεγερθούν από το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Πρόσθεσε ότι «το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια από την ημέρα έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών». Η δημιουργία των γηπέδων, σημείωσε ο κ. Μιτίδης, αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο μικτό χωριό, αφού η είσοδος σ’ αυτά θα είναι ελεύθερη τόσο για τους κατοίκους της Κοινότητας όσο και για τους φοιτητές του βρετανικού Πανεπιστημίου, που άρχισε τη λειτουργία του στη Πύλα πέρσι το Φθινόπωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα