Επική δημοσιογραφία των 90′s! Άννα-Μαρία Λογοθέτη:”Είμαι παρθένα”!

15:00 13/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον ,Άννα-Μαρία Λογοθέτη όπως την χαρακτήριζαν τα ΜΜΕ την δεκαετία του 90′ που ήταν όλα τα φώτα στραμένα πάνω της.

Η Αννα-Μαρία Λογοθέτη είχε ένα σχετικά σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση, αλλά όσο ήταν on air γινόταν χαμός με την «πάρτη» της και την κυνηγούσε ανελέητα μερίδα του Τύπου, τονίζοντας κυρίως κάποια φραστικά λάθη που έκανε στον αέρα.

Ο μεγαλύτερος χαμός γύρω από το όνομά της έγινε όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήταν… παρθένα.

Η Άννα -Μαρία Λογοθέτη σε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντέυξεις της στο radar.gr αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη δήλωση βόμβα!

Ακόμη μου έχει μείνει στο μυαλό η δήλωση που είχατε κάνει σε σκανδαλοθηρικό περιοδικό της εποχής και είχατε δηλώσει “είμαι ακόμα Παρθένα”, προχωρημένη δήλωση για εκείνον τον καιρό όταν μάλιστα όλος ο αντρικός πληθυσμός αγόραζε όλα τα περιοδικά που σας φιλοξενούσαν…

Δεν είχα κάνει ποτέ αυτή την δήλωση στο συγκεκριμένο περιοδικό. Ήταν η πρώτη συνέντευξη που θα έδινα στη ζωή μου. Η δημοσιογράφος τότε με ρωτούσε για σχέσεις και σεξουαλική ζωή. Εγώ σε τελείως φιλικό επίπεδο κι εκτός συνέντευξης της λέω μη με ρωτάς τέτοια είμαι πολύ μικρή για να έχω εμπειρίες άρα δεν ξέρω και τι να σου απαντήσω. Κι εκείνη από μόνη της έβαλε την επίμαχη δήλωση.

Τώρα απομυθοποιείτε την ιστορία…

Μα, αυτή είναι η αλήθεια. Χωρίς να της το δηλώσω από μόνη της το έγραψε. Όταν είδα το περιοδικό κρεμασμένο στο περίπτερο με εκείνη την δήλωση πάθαμε σοκ οικογενειακώς.

Keywords
Αναζητήσεις
αννα μαρια λογοθετη, παρθενα δημοσιογραφος
Τυχαία Θέματα