Επιχείρηση πάταξης ηλεκτρονικού τζόγου στην Πάφο

15:12 16/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σε συνεργασία με μέλη άλλων Τμημάτων και Υπηρεσιών της Αστυνομίας, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων έρευνες σε διάφορα υποστατικά στην επαρχία Πάφου.

Η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο εντοπισμού μηχανών τυχερού παιγνίου και ηλεκτρονικών υπολογιστών, που έχουν εγκατεστημένα λογισμικά προγράμματα που μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου, καθώς και στον εντοπισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα λογισμικά προγράμματα, κατά παράβαση του περί πνευματικής ιδιοκτησίας νόμου.

Κατά τις

έρευνες σε δύο υποστατικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι είχαν εγκατεστημένο συγκεκριμένο παράνομο λογισμικό πρόγραμμα. Από τα δύο υποστατικά παραλήφθηκε ως τεκμήριο και το χρηματικό ποσό των 395 ευρώ.

Στο μεταξύ, σε άλλη υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από διευθυντή ξενοδοχείου στην Πάφο, ότι μεταξύ των ωρών 12μ.μ. και 14μ.μ., στις 12-15/05/2012, άγνωστοι έκλεψαν από ανοικτό χώρο του εν λόγω ξενοδοχείου, οκτώ ηλεκτρικές τέντες, συνολικής αξίας 20,000 ευρώ περίπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα