Επεισόδια κατά τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ

11:05 24/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Βίαια επεισόδια και πολλές ζημιές σε κτίρια και σε αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων  της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, προκλήθηκαν χθες βράδυ κατά τους  πανηγυρισμούς οπαδών του ΑΠΟΕΛ σε κεντρικούς οδούς και παρόδους της  Λευκωσίας μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας τους με τη Ζενίτ, στην Αγία  Πετρούπολη, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε  ότι, μετά τη λήξη του  αγώνα, γύρω στους 2.500 με 3.000 φιλάθλους κατέκλυσαν κεντρικές οδούς και    παρόδους

της Λευκωσίας για να πανηγυρίσουν για την πρόκριση της ομάδας τους.

Κατά τους πανηγυρισμούς προκλήθηκαν βίαια επεισόδια και πολλές ζημιές σε κτίρια  και αυτοκίνητα, ενώ τέθηκαν φωτιές σε πολλούς καλάθους, ανέφερε. Ζημιές προκλήθηκαν και στο σωματείο της Ομόνοιας.

Είπε επίσης ότι προκλήθηκαν κακόβουλες ζημιές σε υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας και σε ένα πυροσβεστικό όχημα, το οποίο βρισκόταν στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ για να κατασβήσει πυρκαγιά.

Το όχημα της Πυροσβεστικής χτυπήθηκε με λοστούς και ρόπαλα που θρυμμάτισαν τζάμια και τα φανάρια του οχήματος, ενώ σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, το οποίο επίσης κτυπήθηκε από ρόπαλα και λοστούς, καταστράφηκε το πίσω τζάμι του ανεμοθώρακα, ανέφερε.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ενώ αναμένονται συλλήψεις, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα