Επεισόδια και τραυματισμοί σε μπυραρία στη Λεμεσό

09:24 7/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 3 π.μ. σήμερα, μετά από πληροφορία που δόθηκε ότι σε μπυραρία στην επαρχία Λεμεσού υπήρχε συμπλοκή, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, 22χρονος και 30χρονος ενώ διασκέδαζαν στην εν λόγω μπυραρία, ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με 49χρονο και άλλα πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε, ο 49χρονος μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο, χτύπησαν τον 22χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι.

Στη συνέχεια,

οι δύο νεαροί εξήλθαν της μπυραρίας και 27χρονος ο οποίος τους είδε, τους παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος εισήλθε στο αυτοκίνητο του και αφού παρέσυρε και τραυμάτισε τον 27χρονο, στη συνέχεια διέφυγε.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Ο 49χρονος επίσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στο τριχωτό της κεφαλής και αφού του έγιναν συρραφές, απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα