Επαφές στα κατεχόμενα αντιπροσωπείας των “δυνάμεων ασφαλείας”

19:37 31/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αντιπροσωπεία υπό το “διοικητή” των “δυνάμεων ασφαλείας” στα κατεχόμενα αντιστράτηγο Μεχμέτ Νταϊζάλ επισκέφθηκε σήμερα τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, το λεγόμενο πρόεδρο της «βουλής» Χασάν Μποζέρ και το λεγόμενο πρωθυπουργό Ιρσέν Κουτσιούκ, για την επέτειο της «κοινοτικής αντίστασης» την 1η Αυγούστου.

Ο λεγόμενος διοικητής δήλωσε πως η ηγεσία των “δυνάμεων ασφαλείας” θα συνεχίσει το καθήκον της με υπευθυνότητα και πρόσθεσε πως εργάζονται για να παρέχουν ασφάλεια στους Τουρκοκύπριους.

Υποστήριξε πως η ΤΜΤ έκανε αγώνα επιβίωσης μετά τη δημιουργία της την 1η Αυγούστου 1958 και συμπλήρωσε

την αποστολή της με την «ειρηνευτική επιχείρηση» του 1974, όπως αποκάλεσε την τουρκική εισβολή.

Από την πλευρά του, ο κ. Ερογλου είπε πως η 1η Αυγούστου είναι μια σημαντική ημερομηνία για τους Τ/κ και ευχήθηκε τέτοιες σημαντικές ημέρες να εορτάζονται για πολλά χρόνια στο ψευδοκράτος.

Κατά την επίσκεψη στο «κοινοβούλιο», ο λεγόμενος πρόεδρος της «βουλής» ανέφερε πως η 1η Αυγούστου είναι μια σημαντική ημερομηνία για την ύπαρξη των Τ/κ.

Κατά την επίσκεψη στη λεγόμενη «πρωθυπουργία», ο κ. Κιουτσιούκ ανέφερε πως η ηγεσία των “δυνάμεων ασφαλείας” δίδει την απαραίτητη στήριξη στο ψευδοκράτος και εξέφρασε εκτίμηση προς αυτήν.

Υποστήριξε πως η ΤΜΤ δημιουργήθηκε ενάντια στην ΕΟΚΑ για προστασία των Τ/κ και πως η ηγεσία των “δυνάμεων ασφαλείας” αποτελεί εγγύηση για το ψευδοκράτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα