Εντοπίστηκαν στη Ρουμανία οι συγγενείς της 40χρονης που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λάρνακα

14:43 27/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Εντοπίστηκαν στη Ρουμανία οι συγγενείς της 40χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα, ενώ το πεντάχρονο αγοράκι της εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκαν από τις Προξενικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας. Επί του παρόντος γίνονται διαβουλεύσεις για να αποφασιστεί κατά πόσον η σορός της, η οποία εξακολουθεί να παραμένει στο νεκροτομείο του Γενικού

Νοσοκομείου Λάρνακας θα μεταφερθεί για ταφή στη χώρα της ή θα ταφεί στην Κύπρο.

Αναφορικά με τις έρευνες της Αστυνομίας ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «οι έρευνες αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας συνεχίζονται και στο πλαίσιο αυτό γίνονται διάφορες εξετάσεις και λαμβάνονται καταθέσεις. Με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας ο φάκελος θα προωθηθεί στον θανατικό ανακριτή ο οποίος και θα εκδώσει το πόρισμα».

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες αναφορικά με τον βιολογικό πατέρα του πεντάχρονου αγοριού, ο κ. Αγγελίδης είπε πως «το θέμα αυτό είναι ένα λεπτό και ευαίσθητο θέμα το οποίο χειρίζονται οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας που έχουν την φροντίδα και την επίβλεψη. Οποιεσδήποτε ενέργειες με βάση τη Νομοθεσία θα το χειριστούν κατάλληλα οι Υπηρεσίες αυτές» είπε.

Ερωτηθείς για την ύπαρξη πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες η άτυχη γυναίκα προοριζόταν για απέλαση από την Κύπρο λόγω ενός εικονικού γάμου που είχε κάνει στο παρελθόν, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας απάντησε πως «εντός της ημέρας αναμένεται να παραλάβουμε το φάκελο της 40χρονης από το Υπουργείο Εσωτερικών, δεδομένου πως όταν υπάρχουν τέτοιου είδους υποθέσεις, τα διατάγματα κράτησης και απέλασης εκδίδονται από τον Λειτουργό Μετανάστευση. Θα πρέπει να δούμε τι υπάρχει στο φάκελο της γυναίκας και ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τα αρμόδια τμήματα της Δημοκρατίας, για το συγκεκριμένο θέμα» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα